Hellävaraista hammashoitoa Kangasalan keskustassa

Varaa aika

Hammaslääkäri Räsänen Mika palvelee monipuolisesti Kangasalan keskustassa. Tarjoamme hellävaraista hammashoitoa, joka sopii myös pelkopotilaille.

Hampaiden ja koko suun terveyden asialla

Hampaiden ja koko suun terveys on tärkeää mielen ja yleisterveyden kannalta. Kun pidät suusi ja hampaasi hyvässä kunnossa, huolehdit samalla kokonaisvaltaisesti hyvinvoinnistasi.

 

Aamun ja illoin tapahtuvan harjauksen lisäksi suosittelemme käyttämään hyödyksi hammashoitolamme kattavia palveluita. Hammastarkastukset ja hammaskiven poisto pitävät suuremmat hammasoperaatiot tehokkaasti loitolla.

Tutustu hinnastoon

Hoitoa pelkopotilaille

Hammaslääkäri Räsänen Mika on erikoistunut pelkopotilaiden hammashoitoon. Ymmärrämme, että joskus hammashoidosta on saattanut vierähtää aikaa ja hampaiden kunto ja tulevat hoidot painavat mieltä. Joitakin hammaslääkärillä käynti saattaa jännittää muuten vain.

 

Voit mainita jännityksestäsi puhelimessa ja vastaanotolle saapuessasi. Siten osaamme hoitaa sinua mahdollisimman hellävaraisesti ja yksilölliset tarpeesi huomioiden.

Ota yhteyttä

Hammastarkastukset ja hoitosuunnitelmat

Hammastarkastukseen kannattaa tulla säännöllisesti. Sen ansiosta tiedät tarkalleen, missä kunnossa hampaasi ja suusi ovat.

 

Hammastarkastuksen ja hammasröntgenin avulla voimme tehdä tarkan suunnitelman hoidoista.

Varaa aika tarkastukseen

Hammaskiven poistaminen

Kovettunut bakteeriplakki ei lähde pois harjaamalla, vaan vaatii aina hammaslääkärin tai suuhygienistin apua. Poistamme hammaskiveä tehokkaasti käsi-instrumentein tai nykyaikaisella ultraäänilaitteella.

 

Hammaskivi on syytä poistaa, sillä se aiheuttaa ikäviä ientulehduksia. Hoitamaton ientulehdus altistaa kiinnityskudossairaudelle eli parodontiitille. Parodontiitti tuhoaa hammasta luuhun kiinnittäviä säikeitä, ja pahimmillaan seurauksena on hampaan irtoaminen kuopastaan. Parodontiitti lisää myös sydän- ja aivoinfarktien riskiä. Ientulehdus altistaa hampaat lisäksi reikiintymiselle.

Ota yhteyttä ja varaa aika

Juurihoito

Pitkälle edennyt hampaan reikiintyminen johtaa useimmiten hammasytimen tulehdukseen. Myös kova isku, hampaan lohkeaminen, hoitamaton parodontiitti ja väärä purenta altistavat ytimen tulehduksille.

 

Tulehdus voi edetä huomaamatta, mutta oireilee usein hammassärkynä. Kun hampaalle on annettu juurihoitoa, se paikataan tai se voidaan kruunuttaa.

Kysy lisää hoidoista

Hammaskruunut ja -sillat sekä muu protetiikka

Hammasprotetiikassa vaurioitunut tai puuttuva osa korvataan hammasproteesien avulla. Metallista valettu osaproteesi eli rankaproteesi, muovinen osaproteesi ja hampaan kruunutus tekevät purennasta paremman sekä antavat suulle ehjän ilmeen.

Kysy lisätietoja

Näin hoito etenee

Mietityttääkö hammashoito? Pohditko, miten hoito etenee ja mitä se maksaa? Kaikki alkaa hammastarkastuksesta. Sen ja mahdollisten röntgenkuvien perusteella teemme sinulle sopivan hoitosuunnitelman. Suosittelemme yksilöllisiä toimenpiteitä hampaidesi ja koko suusi hyvinvoinnin kohentamiseksi.

 

Kerromme hoidon kustannukset aina etukäteen. Voit myös tutustua hinnastoomme jo ennen ajan varaamista ja kysyä tarvittaessa lisää.

Tutustu hinnastoon