Hellävaraista hoitoa Sinulle

03 377 0700

Hammashoitopalvelut Kangasalalla

Hammaslääkäri Räsänen Mika palvelee monipuolisesti

Suun ja hampaiden hyvinvointi on tärkeää mielen ja yleisterveyden kannalta. Kun pidät suusi ja hampaasi terveinä, huolehdit samalla hyvin kokonaisvaltaisesti hyvinvoinnistasi. Aamun ja illoin tapahtuvan harjauksen lisäksi suosittemme käyttämään hyödyksi hammashoitolamme kattavia palveluita. Hammastarkastukset ja hammaskiven poisto pitävät suuremmat hammasoperaatiot tehokkaasti loitolla.

Pelkopotilaat

Hammaslääkäri Räsänen Mika on erikoistunut pelkopotilaiden hammashoitoon. Ymmärrämme, että joskus hammashoidosta on saattanut vierähtää aikaa ja hampaiden kunto ja tulevat hoidot painavat mieltä. Joitakin hammaslääkärillä käynti jännittää muuten vain. Kun jännitys ottaa liika valtaa, voit mainita tästä puhelimessa ja vastaanotolle saapuessasi. Näin pääsemme aluille rakentavasti ja mahdollisimman hellävaraisesti huomioiden kunkin yksilölliset tarpeet.

Hammastarkastus

Säännöllinen hammastarkastus kannattaa, sillä sen avulla tiedämme tarkalleen missä kunnossa hampaasi ja suusi hyvinvointi on. Hammastarkastuksen ja hammasröntgenin avulla voimme tehdä tarkan suunnitelman hoidon suunnasta.

Hammaskiven poisto

Kovettunut bakteeriplakki ei lähde pois harjaamalla, vaan vaatii aina hammaslääkärin tai suuhygienistin ammattitaitoa. Hammaskiveä voidaan poistaa tehokkaasti käsi-instrumentein tai nykyaikaisella ultraäänilaitteella. Hammaskivestä seuraa ikävä ientulehdus, joka pitkään hoitamattomana johtaa kiinnityskudossairaudelle. Parodontiitti tuhoaa hammasta luuhun kiinnittäviä säikeitä ja pahimmillaan seurauksena on lopulta hampaan irtoaminen kuopastaan. Parodontiitti lisää riskiä sydän- ja aivoinfarkteihin, joten siinäkin mielessä hammaskiven poisto on erityisen tärkeää. Ientulehdus myös altistaa reikiintymiselle.

Juurihoito

Pitkälle edennyt hampaan reikiintyminen johtaa useimmiten hammasytimen tulehdukseen. Myös kova isku, hampaan lohkeaminen, hoitamaton parandootti ja väärä purenta altistavat ytimen tulehduksille. Tulehdus voi edetä huomaamatta, mutta oireilee usein hammassärkynä. Juurihoidettu hammas paikataan lopulta tai se voidaan kruunuttaa.

Hammaskruunut, -sillat ja muu protetiikka

Hammaskruunut ja hammassillat ovat nykyaikaa. Metallista valettu osaproteesi eli rankaproteesi, muovinen osaproteesi ja hampaan kruunutus tekevät purennasta taas paremman sekä antavat suulle ehjän ilmeen.

Miten Sinun hammashoitosi etenisi?

Mietityttääkö hammashoito? Arveluttaako hoidon eteneminen ja kustannukset? Ota yhteyttä ja varaa aikasi hammastarkastukseen! Hammastarkastuksen ja mahdollisen röntgenkuvien perusteella määrittelemme Sinulle parhaimman hoidon. Kerromme millaisia toimenpiteitä suosittelemme hampaidesi ja suun hyvinvoinnin edistämiseksi sekä ilmoitamme etukäteen niistä aiheutuvat kustannukset.

Katso hinnasto